Bogner (Fire and Ice) — краще для справжніх любителів активного способу життя

Bogner (Fire and Ice) — краще для справжніх любителів активного способу життя
Фото ілюстративне

Бренд був заснований Віллі Богнером, ентузіастом і спортсменом, який свого часу домігся значних висот у гірськолижному спорті.

Він навіть брав участь в Олімпійських зимових іграх та інших значущих змаганнях. Його прагнення було цілком зрозумілим: якщо хочеш зробити якісно — роби це сам. Так і з'явилася знаменита німецька марка.

Спочатку Віллі зі своєю дружиною випробували безліч варіантів просування продукції за допомогою своїх шанувальників, проте своєю популярністю торгова марка зобов'язана саме ідеям просування Марії.

Вона передбачила підвищення попиту з появою пропозиції привабливого лижного одягу для жінок. Перші колекції костюмів з окресленим профілем викликали фурор серед жіночої частини  населення.

Цей вид відпочинку став популярним серед заможних бізнесменів і політиків,  багато з них стали відданими шанувальниками бренду. 

Bogner (Fire and Ice) став наступною сходинкою в розвитку спортивного вектора лейбла. Він запропонував нові технології і високу практичність там, де зручності з самого початку не було місця.

Високотехнологічна термобілизна, шкарпетки з пом'якшуючими вставками, ефективні мембрани - унікальні переваги фірмової продукції. Це, без сумніву, позначилося на популярності люксового бренду серед забезпеченої публіки.

І сьогодні Богнер вказує на вашу приналежність до вищого соціального статусу, хоча компанія давно зробила крок за рамки гірськолижних курортів. Тепер ви можете укомплектувати себе для будь-якої активності, чи це біг, чи тренування в спортзалі.

Також фірма пропонує великий вибір повсякденного одягу для активного відпочинку. Звичайно всі вироби відрізняються бездоганною якістю і високою увагою до деталей. А придбати оригінальні товари ви можете в мультибрендовому інтернет-бутіку Saks'85.

Довідка

Bogner (Fire and Ice) — особлива спортивна лінійка відомої німецької фірми


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В «Амстердамі» починають будівництво верхнього поверху. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку розшукують безвісти зниклу 30-річну жінку. Вона пішла з дому ще три тижні тому
Останні новини
Схожі новини