Бойовики обстріляли з «Градів» укріплення ЗСУ

Бойовики обстріляли з «Градів» укріплення ЗСУ

Бойовики терористичного угруповання «ЛНР» застосували систему залпового вогню «Град» на Луганському напрямку. Терористи обстріляли з «Градів» українські оборонні укріплення в районі Зайцевого.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

«Загалом окупанти випустили тут 20 реактивних снарядів. Окрім того, позиції українських захисників у цьому районі ворог обстрілював із мінометів різних видів та озброєння БМП. Також, з важких 120-х мінометів та усього спектру піхотного озброєння, загарбники вели вогонь поблизу Троїцького, Новотошківського, Новоолександрівки і Новолуганського. Зі стрілецької зброї бойовики порушували перемир’я неподалік Луганського», - йдеться у повідомленні.

«На Донецькому напрямку окупанти, наражаючи на небезпеку цивільне населення, випустили 7 мін 120-го калібру по населеному пункту Водяне. Наслідки обстрілу з’ясовуються. З мінометів різних видів ворог вів вогонь поблизу Павлополя, Лебединського, Пісків і Кам’янки. Крім того, з гранатометів противник турбував оборонців Авдіївки і Новотроїцького», - додали в штабі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Біля РЦ «Промінь» засвітили новорічну ялинку. ФОТО
Наступна новина Банкова показала лист Саакашвілі Порошенку
Останні новини
Схожі новини