Бойовики передали Україні тіло військового волинської бригади. Тривають слідчі дії

Бойовики передали Україні тіло військового волинської бригади. Тривають слідчі дії
Фото ілюстративне. «Евакуація - 200»

Бойовики передали тіло військового волинської бригади українській стороні сьогодні, 17 грудня. Вранці, 14 грудня,  під час перевірки особового складу, в одному з підрозділів військової частини було виявлено відсутність одного з військовослужбовців, він не відповідав на дзвінки, а зброя та речі залишились на місці.

17 грудня тіло цього військового передали бойовики Україні в рамках гуманітарного проєкту ЗСУ «Евакуація-200». Під час передачі тіла дотримувалися режиму «тиші». Про це повідомляють на сторінці 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого у фейсбуці.

«На телефонні дзвінки він не відповідав, тож було організовано розшукові заходи, які не дали результату. Зброя військового залишилася на місці, конфліктів із товаришами по службі він не мав. Сьогодні, о 10 годині ранку, на КПВВ «Щастя», в рамках гуманітарного проєкту ЗСУ «Евакуація-200», за допомогою групи транспортування та пошуку тіл загиблих військовослужбовців відбулося повернення з тимчасово окупованої території України тіла загиблого військовослужбовця Збройних Сил України. 

На підконтрольній території України в присутності СЦКК ОБСЄ загиблого було опізнано представниками військової частини. Для проведення слідчих дій тіло військовослужбовця передано представникам НПУ», – йдеться у дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Польщі вводять національний карантин з 28 грудня. Перелік обмежень
Наступна новина Коронавірус в Україні: понад 12,5 тисячі хворих за добу
Останні новини
Схожі новини