Боронить Україну і виховує п'ятьох дітей. Історія моряка-прикордонника

Боронить Україну і виховує п'ятьох дітей. Історія моряка-прикордонника

Моряк-прикордонник Олег на псевдо «Психолог» має 26-річний досвід служби у лавах Держприкордонслужби, з яких вже 8 років – в Морській охороні.

Його історію розказали на сайті Держприкордонслужби України. 

У 2014-2015 роках чоловік захищав Україну в складі однієї з мотоманеврених груп, після чого обіймав посаду психолога у Донецькому прикордонному загоні. Маючи чималий практичний досвід у психології, Олег в загоні допоміг багатьом побратимам впоратися зі стресом та подолати симптоми ПТСР.

Згодом поринув у нову для себе стихію – морську. Після кількох років служби на кораблі Морської охорони, враховуючи фах, бойовий досвід та зразкове ставлення «Психолога» до виконання своїх обов’язків, йому довірили посаду заступника командира дивізіону в одному із загонів Морської охорони.

До роботи з підлеглим персоналом «Психолог» з певного часу ставиться дещо креативно – проєктуючи на комунікацію з військовослужбовцями досвід відносин у власній родині. Олег є щасливим батьком п’ятьох дітей. Його сім’я – це справжній вир радості і викликів. Його діти різного віку, з різними характерами і темпераментами. Це вимагає від нього не лише організаторських здібностей, але і великого терпіння, любові та вміння знаходити підхід до кожного з них.

Отже, взаємодія з підлеглими для нього – це не просто виконання службових обов’язків, а можливість застосувати ті ж принципи, які він використовує в родині. Як і у вихованні дітей, у спілкуванні з військовослужбовцями він прагне до порозуміння, витримки і підтримки. Вірить, що кожен військовий заслуговує на індивідуальний підхід та чуйне ставлення.

Завдяки цим якостям, Олег зарекомендував себе як справжній лідер і наставник. Він не тільки забезпечує ефективну роботу свого підрозділу, але й підтримує моральний дух команди, допомагаючи кожному знайти своє місце і розвиватися. Його підхід до служби, безумовно, заслуговує на визнання і є прикладом для інших військових.

Олег вважає, що і в морській службі, і в родині важливо залишатися людяним, співчутливим, розсудливим. Саме ці якості роблять його роботу досить ефективною і справді значущою для тих, хто його оточує.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки українців отримали бронь від мобілізації
Наступна новина Волинські нацгвардійці змагалися з поліатлону
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні