Волинські нацгвардійці змагалися з поліатлону

Волинські нацгвардійці змагалися з поліатлону

Волинські нацгвардійці взяли участь у змаганнях з поліатлону, присвячені Дню фізичної культури та спорту.

В спортивному святі приймали участь військовослужбовці російсько-української війни, які натепер проходять службу в різних підрозділах, пишуть на сторінці Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Змагання складалися з п’яти видів вправ: плавання на дистанцію 100 та 50 метрів, біг на дистанцію 100 метрів по прямій, забіг на три кілометри та метання гранати Ф1 на дальність.

Такі заходи важливі для підрозділів Національної гвардії, оскільки поліатлон тренує тіло й розум для роботи в умовах підвищеного навантаження та стресу, що є типовим для військових операцій. Подібні змагання не лише підвищують фізичні показники, але й укріплюють бойовий дух, покращують командну взаємодію та сприяють згуртованості підрозділів. Крім того, це чудова нагода для військових підтримувати свої навички та підготовку на високому рівні, що є важливим для виконання службових завдань, – йдеться в дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Боронить Україну і виховує п'ятьох дітей. Історія моряка-прикордонника
Наступна новина Зать і теща прикинулись молодятами, щоб виїхати за кордон
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні