Brandshop – нова рубрика на Першому чи комерційний проект від агенції Ruden?

Brandshop – нова рубрика на Першому чи комерційний проект від агенції Ruden?

У Луцьку стартував проект про дизайнерський одяг та українську жінку. В чому його особливість?

«Ми допомагаємо брендам одягу розвиватися, тому створили платформу для їх розвитку з особливим змістом, – говорить Анна Рудень, керівник проекту – Чому виник такий задум? По-перше – це цікаво мені особисто, я горю цим проектом і відпочиваю, працюючи над ним. По-друге, багатьом цікаво зрозуміти, в чому особливість жінок. По-третє – в моєму оточенні є дизайнери одягу, які мають потребу в розвитку та формуванні бренду. Якщо в офлайні в них все ок, то обов’язково є необхідність розвивати бізнес онлайн. Був попит – зробили пропозицію».

Так, проект Rudenbrandshop – напівкомерційний. Це онлайн магазин одягу українських дизайнерів з певною філософією, яку будуть поступово розкривати на сторінках Instagram та Facebook. Кожен може долучитися до дискусії, подати заявку на участь як дизайнер або модель.

Про що?

«Свої дизайнери ближче до тіла» – головний меседж проекту. Найкраще українську жінку можуть зрозуміти лише українські дизайнери. Вони живуть поруч, абсолютно тонко відчувають багатогранність українок та можуть її підкреслити.

Для кого?

Для українських дизайнерів. Ми даємо можливість заявити про себе, розповісти свою історію, використати платформу для продажу та формування власного бренду. Надихнутися на створення нових образів.

Для українських жінок. Кожна жінка в проекті може розказати про себе та свій світ. Дізнатися більше про нові тенденції та історії створення ліній одягу українських дизайнерів. Переглянути та обрати для себе одяг.

Хто моделі?

У проекті беруть участь винятково непрофесійні моделі. Ми обираємо, хто буде демонструвати одяг просто – це дівчата/жінки, яким є що сказати суспільству. В проекті ми розкриваємо українську жінку як таку: з її примхами, загадковістю, ніжністю, добротою і мудрістю.

Хто допомагає?

Ми дуже ретельно підбирали команду для створення образів. В проекті були залучені одні з найкращих спеціалістів. А саме:

Візаж – Ірина Бондаренко
Зачіски – InnaKuzmych
Фото – LidiiaKozhevnikova
Дякуємо також за підтримку нашої ідеї головному інфопартнеру – Перший.

До слова, для підтримки проекту на Першому буде окрема рубрика про українські бренди одягу. Перша стаття рубрики стартує вже за тиждень про одного з учасників проекту – бренд одягу з Луцька, моделі одягу якого вже доступні на платформі в Instagram (@ruden_brand_shop) та Facebook (Rudenbrandshop).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині дерево пробило стіну новобудови
Наступна новина У лучанки в гаражі знайшли майже 2 тисячі літрів спирту. ФОТО
Останні новини
Схожі новини