Британський астронавт заявив, що люди висадяться на Марсі вже через 20 років

Британський астронавт заявив, що люди висадяться на Марсі вже через 20 років

Астронавт вважає, що висадка людей на Марсі відбудеться в кінці 2030-х років люди зможуть висадитися на Марсі вже через 20 років.

Про це заявив британський астронавт Тіп Пік, передає РБК-Україна з посиланням на The Independent.

Він зазначив, що важливу роль в цьому зіграють приватні компанії в космічній галузі. Зокрема, астронавт вважає, що недавній запуск важкої ракети-носія Falcon Heavy, здійснений компанією Ілона Маска SpaceX, ознаменував нову еру в освоєнні космосу.

Крім того, він висловив упевненість в тому, що проект зі створення жилої навколомісячній станції стане ключовим у питанні дослідження космосу.

"Ми вступаємо в нову еру в освоєнні космосу. Я думаю, що висадка людей на Марсі відбудеться в кінці 2030-х років", - сказав астронавт

Зазначимо, Тіп Пік брав участь в основних космічних експедиціях МКС-46/47. На Міжнародній космічній станції він пропрацював 186 діб

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Ілона Маска SpaceX 31 січня запустила ракету Falcon 9 із супутником GovSat-1 з космодрому на мисі Канаверал у Флориді.

GovSat-1 - геостаціонарний супутник зв'язку, який належить компанії LuxGovSat, спільному підприємству уряду Люксембурга і супутникового оператора SES.

Супутник буде використовувати захищені військові частоти для надання телекомунікаційних послуг для військових і цивільних урядових організацій.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На кордоні з Польщею може з'явитися новий пропускний пункт
Наступна новина У Луцьку облаштували три пункти обігріву
Останні новини
Схожі новини