На кордоні з Польщею може з'явитися новий пропускний пункт

На кордоні з Польщею може з'явитися новий пропускний пункт

Кілька років жителі Волинської області просять побудувати додатковий пропускний пункт «Кречів–Крилів» на кордоні з Польщею.

Утім про його розбудову поки не може бути мови. Про це йшлося сьогодні, 26 лютого, під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації, передає Волинська правда.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик розповів, що час від часу отримує інформацію про необхідність побудови українсько-польського пункту пропуску «Кречів–Крилів». Проте, за його словами, зараз це неможливо.

«По-перше, в нас немає відповідного ресурсу. По-друге, зараз вирішуємо питання щодо каналізування Шацьких озер та надання їм статусу курортної зони державного значення. Тому спочатку – пункт пропуску «Адамчуки–Збереже», – сказав він.

За його слова, поки що Волинська ОДА спрямовуватиме всі зусилля на розбудову пунктів пропуску «Адамчуки-Збереже» і «Устилуг-Зосин». Коли ж відповідні роботи завершать, розглянуть можливість будівництва українсько-польського пункту пропуску «Кречів–Крилів».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через різке похолодання на Волині відкрили 29 пунктів обігріву
Наступна новина Британський астронавт заявив, що люди висадяться на Марсі вже через 20 років
Останні новини
Схожі новини