«Буде жахлива різанина» - експерт попередив про можливу провокацію РФ через миротворців

«Буде жахлива різанина» - експерт попередив про можливу провокацію РФ через миротворців

Сучасна історія свідчить про те, що прихід миротворців у зону конфлікту викликає останній різкий спалах зіткнення протиборчих сторін, – передає УНІАН

«Зразок того, як Сербія влаштувала різанину в Сребрениці, знищивши 6 тис. мусульман. Виступаючи на Валдаї в жовтні 2017 року, президент Росії Володимир Путін прямо сказав, що спроба видавити сепаратистів і російські війська з Донбасу призведе до жахливої різанини.

Тобто Кремль прямо заявив нам про те, що в разі появи миротворців і повернення України на окуповані території Донбасу цей процес буде дискредитовано великою різаниною місцевих сепаратистів, "ихтамнетов", "ввічливих людей" і всякого роду приватних військових компаній (ПВК)», - пояснив експерт.

Небоженко додав, що можливою провокацією Росія буде намагатися показати світу, що ні Україна, ні миротворці не врятували сепаратистів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні виявили ще один випадок чуми свиней
Наступна новина Закордонна освіта як виклик собі
Останні новини
Схожі новини