Будівництво школи у селі Гаразджа хочуть відновити

Будівництво школи у селі Гаразджа хочуть відновити

У селі Гаразджа кілька років тому почали зведення нового начального закладу: виділили земельну ділянку, розробили проектно-кошторисну документацію та залили фундамент. На цьому будівельні роботи зупинилися. Відтак, депутат Підгайцівської сільської ради Микола Господарик наполягає на відновленні будівництва школи у Гаразджі.

Про це він розповів голові Луцької районної ради Олександру Омельчуку, – йдеться на сторінці Луцької райради.

Зі слів Миколи Господарика, у селі Гаразджа є школа на 115 учнів, але дітей шкільного віку у громаді значно більше, через що вони змушені навчатися у Луцьку та інших селах.

«Село розбудовується, з кожним роком дітей більшає. Зараз у Гаразджі є близько 200 дітей шкільного віку, але діюча школа не може вмістити їх усіх, навчання проводиться у дві зміни, а належних умов для проведення уроків фізкультури, музики, трудового навчання немає», - розповів депутат Підгайцівської сільради.

«Якщо збудувати нову школу, то старе приміщення можна використати під дитячий садочок, адже це ще одна проблема, з якою стикаються мешканці Гаразджі», - наголосив Микола Господарик.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук зауважив, що розуміє потребу у новій школі та доручив відділу освіти Луцької райради звернутися до Волинської обласної ради, народного депутата Вячеслава Рубльова для сприяння у відновленні будівництва та виділенні коштів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Верховна Рада ухвалила закон про олігархів. Розказуємо, що це означає
Наступна новина Закон про олігархів. Як голосували волинські нардепи
Останні новини
Схожі новини