«Буду щиро радий це робити». Волинський гінеколог пообіцяв безкоштовно оперувати хворих

«Буду щиро радий це робити». Волинський гінеколог пообіцяв безкоштовно оперувати хворих
Вадим Петровський

Директор, головний лікар медичного центру «Боголюби» Вадим Петровський пообіцяв проводити безкоштовне оперативне лікування двох пацієнток у місяць.

Про це він повідомив у своєму дописі у фейсбуці.

Таке рішення він прийняв після того, як у нього діагноствували рак шлунка, який, на щастя, не підтвердився.

«Життя моє розділилося одразу на дві половини. Я не можу тут описати всю палітру моїх почуттів. Та й описати їх неможливо», – зазначив лікар.

Те, що діагноз «рак» не підтвердився, він називає дивом.

«Але я не про дива… Я думав, що, окрім іншого, ніколи, поки зможу, не кину оперувати.
Я не можу лікувати людей безплатно в силу того, що у моїй клініці 60 людей команди, яким потрібно платити зарплати, податки і т. ін. Але я можу забезпечити оперативне лікування 2 пацієнтам у місяць, які не можуть собі цього дозволити в силу матеріальних обставин. І я буду щиро радий це робити», – написав Вадим Петровський.

«Якщо вам поставили діагноз «рак тіла матки», «рак ендометрію», «рак шийки матки», «рак вульви» та й просто будь-яку гінекологічну болячку і ви у відчаї в силу матеріального фактору, будь ласка, знайте, що кожного місяця ми беремо 2 пацієнтів, обстежуємо і оперуємо їх абсолютно безплатно!» – наголосив лікар.

Він додав, що, можливо, в майбутньому кількість таких операцій збільшиться.

Читати також: Волинські хірурги вперше провели операцію у 3D-вимірі. Видалили пухлину

Довідково
Вадим Петровський – відомий гінеколог, син засновника школи гінекологічної хірургії Валентина Петровського.
Закіннчив Тернопільський медичний університет, пройшов навчання з лапароскопічної хірургії на базі Одеськоїобласної клінічної лікарні під керівництвом доктора медичних наук Ігоря Гладчука, пройшов курс малоінвазивної хірургії, запозичи впровідні лапароскопічні методики у французьких та італійських колег через онлайн-курси. 
Працював акушер-гінекологом на базі Волинської обласної клінічної лікарні. З 2010 року очолює МЦ«Боголюби» в якості директора та з 2016-го – в якості головного лікаря.
Загалом провів більше як 7000 тисяч операцій станом на кінець 2016 року, в тому числі більшість із них лапароскопічним методом. Здійснив першу у Західній Україні операцію з видаленню фіброміоми особливо великих розмірів лапароскопічним методом, першу на Волині надпіхвову гістеректомію (видалення матки) лапароскопічним методом.
Має успішні результати у випадках лікування складногокомбінованого безпліддя. Свою роботу як репродуктолог базує на останніх дослідженнях доказової медицини та досвіді закордонних колег.
(За матеріалами сайту медичного центру «Боголюби».)

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Акції, знижки, бонуси, подарунки: ТОП-4 найвигідніших пропозицій «Інвестора» у лютому
Наступна новина Коронавірус міг поширитися з наукової лабораторії, – учені
Останні новини
Схожі новини