БудуйТіло: Перше зважування трійки ваговиків «Замку Любарта»

БудуйТіло: Перше зважування трійки ваговиків «Замку Любарта»

Новий сезон проекту БудуйТіло стартував, а це значить, що нові учасники вже беруться за тренування під пильним керівництвом Віталія Андрейчука.

Отож, цього разу намагатимуться схуднути члени команди «Замок Любарта», гумористи Назар Пащук, Володимир Тишкун та Роман Копитко. Саме вони кинули виклик тренерам проекту БудуйТіло.

Тож вже цієї середи вони прийшли до спортзалу «MAXIMUS», аби пройти перше стартове зважування та обумовити графік тренувань.

«Цей сезон проекту БудуйТіло можна поправу вважати важковаговим, бо участь у ньому беруть доволі кремезні і моцні хлопці. Їх сумарна вага – майже 400 кілограмів. Такого у нас ще не було. Але зовсім скоро все зміниться, бо ми з ними вижмемо максимум. За ці кілька місяців участі у проекті вони мають скинути на трьох 120 кілограмів. Вони ще трошки брикаються, але я думаю, що усе в нас вдасться», – переконаний тренер проекту БудуйТіло Віталій Андрейчук.

«Головне – бажання, ну і плюс регулярні тренування, правильний режим харчування, не порушувати наші умови і не споживати заборонені продукти. А, іще одне – забути про алкоголь. Алкоголь – це зло, а спорт – це здоров'я. Щоправда, вони ще мені мало вірять, та, думаю, коли ми їх трішки поганяємо і буде якийсь результат, вони зроблять висновки, яким неправильним був їхній спосіб життя до участі у проекті», – запевняє Ілля Щурик.

Отож, перше зважування.

НАЗАР ПАЩУК – 26 років

Ріст – 178 см.

Вага – 109 см.

Об'єм грудної клітки – 116 см.

Об'єм талії – 108 см.

Об'єм бедер – 111,5 см.

Об'єм стегна  – 58 см.

Об'єм гомілки  – 43 см.

Об'єм руки – 39 см.

Об'єм передпліччя –  32 см.

ВОЛОДИМИР ТИШКУН – 25 років

Ріст – 180 см.

Вага – 131,9 см.

Об'єм грудної клітки – 125 см.

Об'єм талії – 125 см.

Об'єм бедер – 132 см.

Об'єм стегна  – 64 см.

Об'єм гомілки  – 47,5 см.

Об'єм руки – 43 см.

Об'єм передпліччя –  32 см.

РОМАН КОПИТКО – 25 років

Ріст – 190 см.

Вага – 148,5 см.

Об'єм грудної клітки – 136 см.

Об'єм талії – 137,5 см.

Об'єм бедер – 132 см.

Об'єм стегна  – 67 см.

Об'єм гомілки  – 47 см.

Об'єм руки – 42 см.

Об'єм передпліччя –  30 см.


Побачивши такі результати, хлопці дещо зніяковіли, тим не менше, почали жартувати, що ці качки просто не вміють весело жити та гарно відпочивати.

«Всі готуються до пляжного сезону, а ми до корпоративного. Я оце прийшов сюди просто спитати, яка година, і затримався на два місяці. А Віталік каже: «Приведеш два друга – отримаєш великі бонуси». Я сподіваюсь, що скину не більше, ніж 30 кілограмів. Віталік сказав, що налаштований зігнати з нас трьох загалом 120 кілограмів. Я думаю, що це максимально ідеальний варіант. Ми будемо старатись», – запевняє Назар Пащук.

«Ми просто раз тут в «Мелодії» відпочивали, засиділись трошки, а тут Віталік в 9 ранку приходить. Так і забрав нас за руку. Правда, я не знаю, як тому «метр з кепкою» це вдалось, але… я просто ще не знайшов, де тут чорний вихід», – кепкує Вова Тишкун.

Щодо того, скільки хлопці готові схуднути, то для Романа Копитка кількість кілограмів не головне.

«Треба так, щоб я став худий, але щоб лишився таким же харизматичним», -  зауважив Роман Копитко.

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі монумент Тараса Шевченка одягнули у вишиванку. ФОТО
Наступна новина У рідному селі вшанували Миколу Романюка
Останні новини
Схожі новини