Був найкращим татком, дідусем і чоловіком: на Волині поховали Героя у день його народження.ФОТО

Був найкращим татком, дідусем і чоловіком: на Волині поховали Героя у день його народження.ФОТО

17 листопада, Ратнівська громада провела в останню путь свого воїна-захисника, Олександра Івановича Пословського, який загинув 11 листопада в Донецькій області, боронячи рідну землю та її кордони від російських загарбників.

Про це повідомили у спільноті села Гірники у фейсбуці. 

Воїна ховали у 50-й день його народження. Попрощатися з Олександром прийшли сотні гірниківчан, рідних, друзів, сусідів.

Ця людина була доброї, світлої та чуйної вдачі, яка поспішала жити та допомагати всім, хто потребував цього. Найкращим татком, Олександр був для своїх двох дітей, сенсом життя для коханої дружини Світлани, а для внуків він був всесвітом.

Ця людина була доброї, світлої та чуйної вдачі, яка поспішала жити та допомагати всім, хто потребував цього. Найкращим татком Олександр був для своїх двох дітей, дідусем для внуків, і сенсом життя для коханої дружини Світлани. 

«Сьогодні, нашим святим обов'язком, є щира молитва за всіх, хто став на захист рідної, української землі та тих хто віддав саме цінне, що мав, - життя, за кожного із нас з Вами. Нехай дасть Бог сили, витримати цю втрату родині, укріпить їх в щирій молитві за новопреставленого воїна Олександра. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях. Сумуємо разом з родиною, підтримуємо в годину скорботи, низько схиляємо голови.… Нехай душа загиблого воїна знайде вічний спочинок, а Господь прийме де праведні спочивають», – зазначили в дописі.  

Поховали Захисника в селі Гірники. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина росія стала членом ООН на підставі фейкового листа: є кілька способів усунення її з організації
Наступна новина У Луцьку на 6 вулицях перевіряють швидкість авто приладами TruCAM
Останні новини
Схожі новини