«Був відповідальним працівником», – колеги про загиблого на Сході Миколу Вільчинського

«Був відповідальним працівником», – колеги про загиблого на Сході Миколу Вільчинського
Микола Вільчинський

Загиблий у зоні АТО волинянин Микола Вільчинський був сумлінним працівником, – переконують його колеги.

Спогадами про атовця поділився його колега, фахівець горохівської дільниці Володимир-Волинського віддлення ПАТ «Волиньгаз» Андрій Боярчук, – повідомляє Суспільне Волині.

Нагадаємо, у зоні проведення операції Об’єднаних сил загинув мешканець Горохівського району. Сайт ПАТ «Волиньгаз» повідомляє, що 26-річний Микола Вільчинський 5 років працював слюсарем з експлуатації та ремонту газового устаткування.

Закінчив професійно-технічне училище №27 у Берестечку та мешкав у селі Старики Горохівського району. У загиблого залишились дружина та маленька донька, яка народилася 4 травня.

Читати також: Загиблого на Сході Миколу Вільчинського вдома чекали доня та дружина. ДОПОВНЕНО

«Завжди був активним, відповідальним працівником. Колеги з особливим теплом згадують про сумлінного молодого чоловіка», – каже колега.

«В серпні 14-го року він був мобілізований, відслужив по мобілізації, а згодом пішов служити по контракту. Фактично в 26 років від ворожої кулі снайпера обірвалося життя, коли все лише починалося», – додає він.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На двох луцьких вулицях відключать воду
Наступна новина У селі на Волині в хаті знайшли вбитого чоловіка
Останні новини
Схожі новини