Був вправним бійцем та надійним побратимом: Герою з Волині навіки 28

Був вправним бійцем та надійним побратимом: Герою з Волині навіки 28

Боговід Анатолій, позивний Депутат, загинув 7 березня 2022 року поблизу села Дмитрівка. У бою отримав поранення несумісне з життям.

Історію бійця опублікували на сторінці «Янголи на щиті. Ратне» в інстаграмі. 

Народився воїн 26 січня 1994 у селі Піски-Річицькі Забродівської громади. Після закінчення школи, вступив до Володимир-Волинського коледжу та здобув фах електрика-механіка. У вільний час любив рибалити та збирати гриби.

У 2016-2019 роках Анатолій брав учать в АТО/ООС. З початком повномасштабного вторгнення не стояв осторонь і став на захист Україну в лавах 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Служив на посаді навідника. За час служби проявив себе як вправний боєць та надійний побратим. Неодноразово нагороджений почесними грамотами та відзнаками.

«Мій син був дуже щедрим і добрим. Мав багато друзів та дуже любив свою сім’ю. Був доброзичливим та уважним, ніколи й нікому не відмовляв у допомозі. По сей день не віриться, що його вже немає і не буде…» – поділилася мама Надія.

Поховали захисника у рідному селі.

Другий рік минає з дня загибелі Анатолія та батьки, двоє братів і сестра не можуть змиритися з втратою найріднішої людини, гідного та вірного сина своєї держави!

Вічна пам’ять Герою! 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Судитимуть рівнянина, який незаконно рубав дерева в національному парку на Волині
Наступна новина На Волині авто збило пішохода
Останні новини
Схожі новини