Через ракетний удар по Яворівському полігону на Львівщині загинуло 9 людей

Через ракетний удар по Яворівському полігону на Львівщині загинуло 9 людей
Фото ілюстративне з відкритих джерел

Унаслідок ракетного удару росіян по Яворівському полігону на Львівщині, що стався у неділю, 13 березня, близько 6:00, загинули 9 людей.

Про це під час брифінгу повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицькиий, - пише «ZAXID.NET».

Окрім 9 загиблих, ще 57 людей зазнали поранень. Поранені з травмами різної важкості перебувають в лікарнях. На території військової частини триває гасіння пожежі і розбирання завалів. Скільки серед постраждалих військових, а скільки цивільних, наразі уточнюється.

Максим Козицький додав, що по території полігону було випущено близько 30 ракет. Імовірно, це були крилаті ракети класу «повітря-земля», випущені з літака в районі акваторії Чорного моря, можливо, навіть без заходу у повітряний простір України. Він зазначив, що система протиповітряної оборони, як і система оповіщення, спрацювали вчасно, але кілька ракет ворога таки влучили у ціль. Зараз уламки ракети, знищеної ППО, досліджуються.

Голова Львівської ОВА ще раз закликав міжнародну спільноту закрити небо над Україною. про це ж просить і міністр оборони України Олексій Резніков, який нагадав, що на Яворівському полігоні працюють іноземні інструктори.

Нагадаємо, зранку у неділю, 13 березня, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки, що розташований на Яворівщині у Львівській області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Окупанти втретє обстріляли аеропорт у Івано-Франківську
Наступна новина Під час боїв з окупантами на Київщині загинув волинський військовий
Останні новини
Схожі новини