«Більше гранатопаду на голови ворогів». Волинські пенсіонери посилили обладнанням 14 бригаду

«Більше гранатопаду на голови ворогів». Волинські пенсіонери посилили обладнанням 14 бригаду

Лучанин, заслужений діяч мистецтв Віталій Іваницький організував акцію зі збору грошей на обладнання для 14 ОМБр. Всього вдалося зібрати понад 300 тисяч гривень, 60% з яких надіслали пенсіонери.

У вівторок, 7 березня, дрон, два тепловізори, мобільний оптико-електронний комплекс контрбатарейної боротьби «Сова», системи для скидання гранат з дронів передали військовим 14-ої бригади імені князя Романа Великого.

«Я зі своєї пенсії виділив, дружина – зі своєї, діти, зяті, а потім почали залучати знайомих, друзів. Долучилося багато людей, які зараз живуть за кордоном. Кожен скидав, скільки міг. Від 50, 100 гривень і до десяти тисяч. Спільними зусиллями за чотири місяці вдалося накопичити більше ніж 300 тисяч гривень. Це демонстрація того, що ми незламна родина українців», – розповів Віталій Іваницький.

Обладнання купували на запит самих військових. Найближчим часом військові передадуть його на передову.

«Автомобілі на фронті живуть два тижні, дрони – ще менше. Але це дуже важливі речі – вони буквально зберігають життя українським захисникам і допомагають знищувати ворога. Тому хай буде більше гранатопаду на їхні голови», – сказав бойовий медик 14-ої бригади Олександр.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Покарали волинянина, який скачував на комп'ютер дитячу порнографію
Наступна новина Радять вимикати прилади з розеток: як у волинян через ракетні обстріли попсувалася побутова техніка
Останні новини
Схожі новини