Через сильний сніг без світла залишились 170 населених пунктів в шести областях

Через сильний сніг без світла залишились 170 населених пунктів в шести областях

Через ускладнення погодних умов (сніг, місцями мокрий сніг та пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлено 170 населених пунктів у шести областях.

Так, без струму залишились населені пункти: Чернігівська – 85, Київська – 40, Сумська – 30, Херсонська – 9, Кіровоградська – 4 та Миколаївська – 2, – повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго. Рух автомобільного транспорту на автодорогах забезпечено. Для забезпечення проїзду на дорогах від Укравтодору залучено 1 тис. 742 чоловік та 1 тис. 169 одиниць техніки.

Разом з тим, підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 1 тис. 760 виїздів.

У результаті вжитих заходів врятовано 15 осіб, 62 будівлі та 5 одиниць автотракторної техніки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні заборонили популярні ліки від гастриту та виразки
Наступна новина Поїзд Ковель-Київ «стоїть» через аварію
Останні новини
Схожі новини