Через «Устилуг» намагалися виїхати чоловіки з фальшивими документами

Через «Устилуг» намагалися виїхати чоловіки з фальшивими документами

Прикордонники Волинського загону затримали на українсько-польському кордоні трьох чоловіків із підробленими документами.

Про це повідомляють у пресслужбі Волинського прикордонного загону.

43-річний житель Дніпропетровської області та 23-річний житель Кропивницька цими вихідними їхали за кордон через пункт пропуску «Устилуг». На паспортний контроль чоловіки надали підроблені тимчасові посвідчення військовозобов'язаних та довідки військово-лікарської комісії.

Ще одного правопорушника – 30-річного киянина – прикордонники викрили у цьому ж пункті пропуску тижнем раніше. Він також намагався перетнути кордон, скориставшись фальшивими документами.

Оперативниками  прикордонного загону проведено попередній розбір та поінформовано компетентні правоохоронні органи. Відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 4 ст. 358 КК України.

Читайте також: Волинянин за 4500 доларів організовував незаконний виїзд чоловіків за кордон

У ході досудового розслідування підтверджено, що усі троє намагались виїхати за кордон по «липових» документах. Днями фігурантам оголошено про підозру.

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. Триває слідство.

Читайте також: В Устилузі затримали ділків, які допомагали чоловікам виїхати за кордон


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Харківщині загинули волиняни Олександр Новосад і Василь Макаров
Наступна новина На війні поліг волинянин Василь Неделюк
Останні новини
Схожі новини