Через «Ягодин» намагалися перевезти 21 кілограм гашишу. ФОТО

Через «Ягодин» намагалися перевезти 21 кілограм гашишу. ФОТО
Фото: пресслужба 6 прикордонного Волинського загону

На Волині попередили контрабанду наркотичних засобів на суму майже 400 тис. доларів.

Про це інформує пресслужба СБУ у Волинській області.

Правоохоронці встановили, що громадянин Республіки Молдова намагався перемістити через міжнародний пункт пропуску «Ягодин» наркотичний засіб – смолу канабісу (так званий «гашиш»).

Наркотик зловмисник приховав у паливному баку свого автомобіля та планував його транзитом доправити до росії. Однак, під час прикордонно-митного контролю його сховок був виявлений.



29 згортків, замотаних у харчову плівку, виявили у ході повного митного огляду з використанням технічних засобів митного контролю. Вага вилученого «гашишу» складає понад 21 кілограм. Вартість на «чорному ринку» становить майже 400 тис. доларів США.



Слідчі Управління СБ України у Волинській області розпочали кримінальне провадження та планують повідомити зловмиснику про підозру у вчиненні ним злочину, передбаченого ч.3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Заходи з викриття проводились співробітниками Управління СБ України у Волинській області спільно з працівниками Волинської митниці Держмитслужби, військовослужбовцями Луцького прикордонного загону за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури.

Читайте також: На Волині зупинили вантажівку з незаконною деревиною


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Іноземець попросив поліцію Волині про арешт, щоб воювати за Україну
Наступна новина На війні за Україну загинув воїн з Волині
Останні новини
Схожі новини