Черги на кордоні з боку країн ЄС простяглися на кілька кілометрів. ВІДЕО

Черги на кордоні з боку країн ЄС простяглися на кілька кілометрів. ВІДЕО

Черги на кордоні простяглися на кілька кілометрів. Але лише з боку країн ЄС. Черга з фур, мікроавтобусів, легкових авто до пункту пропуску “Вишнє Німецьке - Ужгород” сягає 6-7 кілометрів. Таку інформацію повідомили в Державній прикордонній службі України.

 

Транспортні засоби зайняли одну смугу руху двох населених пунктів.  Активізацію трафіку пов’язують з початком зимового туристичного сезону.  У зв′язку із цим на дорогах чергують посилені наряди місцевої поліції. Проїхати повз чергу вдається лише місцевим мешканцям за пред′явлення відповідних документів про місце проживання. Ситуація ускладнена й важкими погодними умовами у вигляді сильного снігу, який словацькі дорожні служби не встигають прибирати. Подолати відстань у 6-7 кілометрів до кордону вдається не менше, ніж за 9 годин. Потім триває оформлення вантажів та їх декларування. 

 

Аби не псувати святковий настрій, охоронці Чопського та Мукачівського прикордонних загонів у ці дні за спільними домовленостями зі словацькими митниками ухвалили рішення за необхідності пропускати рейсові та туристичні автобуси через вантажний термінал та задіяти для проїзду українців смуги руху для громадян ЄС. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ВЕРСІЯ з доказами.Невідомий об'єкт в небі. ФОТО.ВІДЕО
Наступна новина Саакашвілі не збирається на допит до СБУ та подасть на спецслужбу до суду
Останні новини
Схожі новини