Черговий розрекламований міф? : як працює одеський автохаб для розмитнення вживаних авто. ВІДЕО

Черговий розрекламований міф? : як працює одеський автохаб для розмитнення вживаних авто. ВІДЕО

Нещодавно в Одеському порту був запущений новий експрес-сервіс для розмитнення вживаних авто у форматі "єдиного вікна". Відкривав його прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Активіст Олександр Куницький зняв відео про те, як працює новий сервіс, –  йдеться на сторінці «Доступне авто» в мережі Facebook.

«Думаєте, це вплинуло на тих, хто там працює? Як не прикро констатувати, Одеський автохаб - всього лише ще один розрекламований міф. Активіст Олександр Куницький зняв просто шокуюче відео цього "сервісу".

"Платний доступ до інспекторів, корупційні схеми з новою електронною чергою і натовп «тітушок» – це все, з чим може зіткнутися кожен з тих, хто вирішить не платити хабарі в новому АвтоХабі!" - написав активіст.

Цивілізований авторинок і доступні авто - це адекватне розмитнення, а значить - справи із митницею. Саме тому ми і далі будемо моніторити все, що відбувається в навколоавтомобільній сфері. І чи з'явиться в Україні колись дійсно якісний сервіс, який буде пропонувати якісні послуги, а не вимагати з громадян кошти на рівному місці?», – йдеться у дописі.

 
Хабарники в Одесі

Як втопити будь-яку хорошу ідею чи реформу? Доручіть це закоренілим в системі хабарникам! Нещодавно в Одеському порту був запущений ніби-то якісний експрес-сервіс для розмитнення вживаних авто у форматі "єдиного вікна". Відкривав його сам прем'єр-міністр Volodymyr Groysman. Думаєте, це вплинуло на тих, хто там працює? Як не прикро констатувати, Одеський автохаб - всього лише ще один розрекламований міф. Активіст Alexander Kunitsky зняв просто шокуюче відео цього "сервісу". "Платный доступ к инспекторам, коррупционные схемы с новой электронной очередью и толпа титушек - это все то, с чем столкнуться любой из вас, решивший не платить взятки в новом АвтоХабе!" - написав активіст. Цивілізований авторинок і доступні авто - це адекватне розмитнення, а значить - справи із митницею. Саме тому ми і далі будемо моніторити все, що відбувається в навколоавтомобільній сфері. І чи з'явиться в Україні колись дійсно якісний сервіс, який буде пропонувати якісні послуги, а не вимагати з громадян кошти на рівному місці?

Posted by Доступне авто on Wednesday, 13 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 4 поради, як позбутися темних кіл під очима
Наступна новина Лучан запрошують дізнатися про корисні подорожі
Останні новини
Схожі новини