«Червона» зона у Ковелі: школярів переводять на дистанційне навчання, бари і ресторани закривають

«Червона» зона у Ковелі: школярів переводять на дистанційне навчання, бари і ресторани закривають
Фото ілюстративне

У Ковелі через «червоний» рівень епідемічної небезпеки із 3 листопада посилюють карантинні обмеження, зокрема школярі переходять на дистанційну форму навчання і закриваються заклади громадського харчування.

Відповідне рішення прийняли 2 листопада на засіданні міської комісії з ТЕБ та НС, повідомили у Ковельраді.

Зазначають, що навчально-виховний процес призупиняють у закладах позашкільної, дошкільної освіти та спорту, крім навчально-реабілітаційних центрів.

Окрім того, забороняють приймати відвідувачів суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у галузі культури.

Не працюватимуть заклади громадського харчування (бари, ресторани, кафе тощо), торговельно-розважальні центри, перукарні.

У сфері торговельного і побутового обслуговування населення лише дозволено:

- реалізацію продуктів харчування, пального, засобів гігієни, лікарських засобів та виробів медичного призначення, ветеринарних препаратів, кормів, пестицидів та агрохімікатів, насіння і садівного матеріалу;

- банківську та страхову діяльність, а також медичну, ветеринарну практику, роботу автозаправних комплексів, технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів, технічне обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, ремонт комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку;

- торговельну діяльність та надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень;

- відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, які надають їх сім’ям, особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування).

У Ковелі перевезення громадським транспортом здійснюватиметься за умов заповнення пасажирами тільки сидячих місць та дотримання протиепідемічних вимог.

Нагадаємо, із понеділка, 2 листопада, у «червоній» карантинній зоні перебувають міста Володимир-Волинський, Ковель, Нововолинськ, а також Іваничівський, Ківерцівський і Турійський райони Волинської області.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Порошенко заспівав «Ой на полі та й женці жнуть». Відео
Наступна новина МОЗ дозволило перепрофілювати Луцький пологовий під госпіталь для хворих на COVID-19
Останні новини
Схожі новини