Чи буде світлофор у Луцьку на небезпечному перехресті? У міськраді дали відповідь

Чи буде світлофор у Луцьку на небезпечному перехресті? У міськраді дали відповідь
Фото ілюстративне

У Луцькій міській раді пообіцяли замовити проектно-кошторисну документацію на світлофор на перехресті вулиць Потебні і Львівської вже найближчим часом. Після цього мають розглянути питання фінансування будівництва світлофорного об’єкта.

Так відповіли у міській раді на петицію із проханням встановити світлофор на згаданому перехресті.

Як повідомив автор ініціативи Олексанр Боцеровський, такі петиції реєстрували вже неодноразово, але «від міської влади приходять лише відписки».

«Прошу міську владу терміново встановити світлофор, не чекаючи смертей на даному проблемному перехресті!» – зазначив він.

Петицію підписали 308 осіб з 300 необхідних.

«Перехрестя вул. Львівської та вул. Потебні у м. Луцьку відноситься до переліку перехресть з інтенсивним рухом транспорту. Встановлення світлофорного регулювання на даному перехресті є актуальним», – повідомили у міськраді.

«Найближчим часом Департаментом житлово-комунального господарства буде замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації світлофорного об’єкта. Після виконання вищевказаних робіт буде розглянуто питання фінансування будівництва світлофорного об’єкту на перехресті вул. Потебні та вул. Львівської в 2020 році», – йдеться у відповіді.

Нагадаємо, також просять встановити світлофор на проспекті Відродження біля обласної дитячої лікарні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус міг поширитися з наукової лабораторії, – учені
Наступна новина У Луцьку відкрили алкогольний магазин біля школи. Батьки збирають підписи до Пустовіта
Останні новини
Схожі новини