Чи варто купувати iPhone XR у 2022 році

Чи варто купувати iPhone XR у 2022 році
Фото ілюстративне

З часу виходу iPhone XR пройшло трохи більше трьох років, але багато користувачів досі бажають придбати цей телефон. Зараз XR 128GB Black та аналогічні моделі в інших кольорах і з меншим об’ємом вбудованої пам’яті коштують дешевше, ніж в момент початку продажів. 

Смартфон має процесор А12, який підтримує сучасні програми. Ще мінімум 2 роки пристрій матиме підтримку. Її припинення означатиме, що на смартфон перестануть випускатись оновлення, а синхронізація з новою технікою від Apple стане неможливою.

Дисплей

Смартфон оснащений IPS-матрицею. Яскравий великий екран чудово передає кольори. Палітра налічує 16 мільйонів відтінків.

Діагональ екрана складає 6.1 мм. Роздільна здатність екрану, як і у багатьох інших гаджетів від Apple, нестандартна — 1792x828. ТМодель підтримує технологію TrueTone.

Корпус та дизайн

Девайс має габарити 150.9 x 75.7 x 8.3 мм. Корпус виготовлений із високоміцного скла і має алюмінієву рамку.

Девайс має привабливий зовнішній вигляд та випускається в шести кольорах:

  • жовтому;
  • кораловому;
  • червоному;
  • блакитному;
  • білому;
  • чорному.

Технічні характеристики

iPhone XR впорається з найвибагливішими програмами. Процесор А12 відрізняється високою продуктивністю та виглядає достойно навіть у 2022 році. У порівнянні з попередньою моделлю iPhone XR споживає менше енергії, що позитивно відображається на показниках автономності.

Батарея девайса має ємність 3000 мА·г. Акумулятор досить слабкий, але на фоні деяких моделей, які можуть скласти конкуренцію, виглядає пристойно. При середньому навантаженні заряду вистачить на 1-1,5 дня. Якщо грати в ігри або запуска інші вимогливі програми, девайс розрядиться швидше.

iPhone XR не підтримує технологію швидкої зарядки, проте повністю батарея відновлюється лише за 1 годину. Девас можна заряджати за допомогою бездротової зарядки, але процес буде відбуватися повільно.

Айфони завжди відрізнялися хорошими камерами. У моделі RX пристрій дозволяє записувати відео та фото в 4К, але тільки в 30 FPS. Смартфон оснащений камерою на 12 МП, яка підтримує оптичну стабілізацію зображення і нічний режим зйомки. Також смартфон має датчики розпізнавання обличчя та сканер відбитків пальців.

iPhone XR — хороша модель, хоч і випущена 3 роки назад. Коштує вона не набагато дорожче за інші моделі цієї ж серії. Через 2-3 роки операційна система вже не буде підтримуватись, але iPhone XR можна буде використовувати, хоча деякі програми можуть працювати некоректно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розшукують водія, який збив жінку на пішохідному переході. Відео
Наступна новина Чи виявляли вже на Волині хворих зі штамом «Омікрон»
Останні новини
Схожі новини