Чи їздитимуть луцькі пільговики потягами безкоштовно – питання розглянуть на сесії

Чи їздитимуть луцькі пільговики потягами безкоштовно – питання розглянуть на сесії

Луцьких пільговиків пропонують безкоштовно возити у потягах. Щоправда, сума, яку департамент соціальної політики мерії пропонує виділити на цю благородну справу, просто вражає. У скільки можуть обійтись поїздки пільговиків місту і де брати кошти? Відповідь на ці питання, шукали на бюджетній комісії, – ідеться у сюжеті Sfera-TV.

Два мільйони гривень вкрай необхідні на пільгове перевезення пасажирів у потягах. Таку суму членам бюджетної комісії озвучує директор департаменту соцполітики Вікторія Майборода. І додає, що ці пільги передбачені законом.

На що члени комісії неабияк обурились. Мовляв, для Укрзалізниці таких коштів у бюджеті міста однозначно немає.  А навіть якби й були, то причин виділяти не знайдеться жодної. Адже квитки можуть купувати й мешканці інших міст, а не лише лучани. Відтак, стверджують комісіянти, це питання обласного і державного рівня. Щоправда, й на такі заперечення у директора департаменту знайшлись ґрунтовні пояснення.

А це, за словами Вікторії Майбороди, 660 тисяч гривень податків лише за травень. Шукали члени комісії ЗА і ПРОТИ виділення коштів довго, та, зрештою, дійшли висновку, що питання потребує обговорення на сесії. Тож чи їздитимуть пільговики в потягах безкоштовно, обранці громади вирішуватимуть вже 30 травня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бив, кидався бруківкою і розірвав форму – засудили лучанина, який чинив спротив поліцейським
Наступна новина На Волині директору музею закидають комуністичну пропаганду
Останні новини
Схожі новини