Бив, кидався бруківкою і розірвав форму – засудили лучанина, який чинив спротив поліцейським

Бив, кидався бруківкою і розірвав форму – засудили лучанина, який чинив спротив поліцейським

У Луцькій місцевій прокуратурі підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 26-річним судимим за крадіжку лучанином опору працівникам поліції та заподіяння ним правоохоронцям легких тілесних ушкоджень.

В обідню пору 25 березня 2017 року екіпаж патрульної поліції у Луцьку виїхав на виклик жінки, яка повідомила, що її нетверезий син кидається на неї з ножем, – повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Молодик приїзду правоохоронців не зрадів і почав кидати у них бруківкою, поціливши одному з інспекторів у ногу. Іншого ж зловмисник ударив в обличчя.

Удень 18 липня 2017 року цей же лучанин, так само у стані алкогольного сп’яніння, порушував громадський порядок в одному з магазинів у обласному центрі й, аби уникнути відповідальності за свої протиправні дії, вчинив фізичну протидію вимогам поліцейських, які прибули на виклик, розірвав формений одяг одного з них та вдарив ногою в обличчя, після чого був узятий у кайданки.

Суд визнав молодика винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 КК України, та призначив йому покарання – 2 роки обмеження волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вітаміни увесь рік. У Луцьку відкрився магазин заморожених продуктів HoReCa
Наступна новина Чи їздитимуть луцькі пільговики потягами безкоштовно – питання розглянуть на сесії
Останні новини
Схожі новини