Чим ковельчан розважатимуть на новорічні свята. ПРОГРАМА

Чим ковельчан розважатимуть на новорічні свята. ПРОГРАМА
Джерело фото: Район Ковель

На Волині у Ковелі вже склали програму новорічно-різдвяних свят.

Її оприлюднили на сайті Ковельської міської ради.

19 грудня представники міської влади привітають та вручать солодкі подарунки дітям, які перебувають в дитячій лікарні. Цього ж дня в Палаці учнівської молоді імені І.Франка відбудеться благодійна концертна програма до Дня святого Миколая.

Також 19 грудня у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбудуться такі заходи:

О 15.00 год. розпочнеться ярмарок тематичних виробів ручної роботи майстрів міста «Новорічний подарунок», продаж кондитерських виробів та товарів бджільництва. Усі охочі зможуть придбати сувеніри, зігрітись гарячими напоями.

А о 17.00 год. - святкова концертна програма до Дня Святого Миколая «Святий Миколай іде – Різдво веде». Передбачені виступи аматорських колективів, танцювальний флешмоб, розіграш святкової лотереї. Організатори обіцяють призи. Важливо, що ця лотерея буде благодійною і кожен, хто придбає квиток вартістю від п’яти гривень зробить свій внесок у хорошу справу. Адже зібрані кошти будуть передані Центру комплесної реабілітації дітей з інвалідністю.

І саме 19 грудня у Ковелі буде увімкнено ілюмінацію на головній ялинці міста та у центральній його частині.

У програмі також заходи до 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права. 22 грудня у народному домі «Просвіта» відбудеться театралізоване дійство за твором Олени Мокроусової «Легенда про Ковель». Також в цей день свої нагороди отримають переможці конкурсів відеороликів та фоторобіт, присвячених ювілею.

24 грудня у культурно-просвітницькому центрі ще одна подія — презентація марки до 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права.

Відбудеться ряд мистецьких та фізкультурно-оздоровчих заходів. У культурно-просвітницькому центрі 28 грудня - відкриття традиційної виставки-конкурсу дитячих малюнків «Зимовий калейдоскоп». 

У новому 2019 році на ковельчан чекає виступ церковних хорів «З Різдвом Христовим». 

«Серед заходів, на яких варто побувати, - Різдвяні зустрічі з «Надією». 9 січня у народний дім «Просвіта» запросить зразкова студія естрадного співу «Надія». Сучасні патріотичні пісні звучатимуть в Палаці учнівської молоді імені І.Франка, де 16 січня відбудеться міський конкурс «Срібні дзвіночки», – пишуть організатори.

Читати також: Як у Луцьку святкуватимуть Новий рік та Різдво. ПРОГРАМА


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Велика волинська родина під солом'яною стріхою понад 100 років тому. РЕТРОФОТО
Наступна новина «Тепер розумію боксерів», - екс-депутат Луцька розповів, як бився на рингу
Останні новини
Схожі новини