Чим цікаві динамічні Тойота Яріс останнього покоління

Чим цікаві динамічні Тойота Яріс останнього покоління
Фото ілюстративне

«Тойота Яріс» - це не просто транспортний засіб, а автомобіль, з яким ви отримаєте незрівнянні емоції від водіння як на міських дорогах, так і на бездоріжжі.

Автівки цієї серії відрізняються надійністю, безпекою та високим рівнем комфорту під час їзди. Ці компактні хетчбеки мають гібридну систему, завдяки якій авто споживають порівняно невелику кількість палива, показуючи при цьому максимум своїх можливостей.

Де купити «Тойоту Яріс» у Києві

Якщо ви плануєте придбати Toyota Yaris у Києві, зробити це можна у дилерських центрах бренду. Одним із таких автосалонів в українській столиці є «Тойота Сіті Плаза».

На вас там чекає першокласний сервіс, причому співробітники салону з радістю дадуть відповіді на
ваші запитання і допоможуть з вибором комплектації Toyota Yaris.

Технічні характеристики Toyota Yaris 2021

Хетчбеки цієї серії оснащені 1,5-літровим бензиновим двигуном і потужним електромотором. У роботі йому допомагають: система переднього приводу та гібридна безступінчаста трансмісія (e-CVT).

Ключові характеристики Toyota Yaris 2021:
● Межа швидкості руху - 155 км/год.
● Час розгону з місця до сотні займає 15,3 секунди.
● Щоб розігнатися з місця до 100 км/год, машинам потрібно 9,7 секунд.
● У комбінованому циклі водіння автомобілі споживають від 5,0 л на 100 км пробігу.

Об’єм багажного відділення складає 286 л, але якщо скласти задні сидіння, для розміщення речей буде доступно 768 л вільного простору.

Унікальний дизайн «Тойота Яріс» 2021

Плавні лінії кузова, великі радіаторні грати і стильні фари надають автомобілям Toyota Yaris 2021 агресивності. При цьому машини цієї серії відрізняються чудовою динамікою на дорозі, тому обробка екстер’єру повністю відповідає духу автомобіля.

Салон «Тойота Яріс» – це ергономічність, комфорт та мінімалістичність. Тут немає великої кількості декоративних елементів, тому ніщо не відволікає водія від процесу водіння. При цьому транспортні засоби мають широкі мультимедійні функції, оснащені якісною аудіосистемою Toyota Touch 2 і багатофункціональним сенсорним 8-дюймовим дисплеєм.

Зверніть увагу: у комплектації Live екран має діагональ 7-дюймів.

Тест-драйв Toyota Yaris 2021

У дилерському центрі «Тойота» ви можете взяти «Тойота Яріс» на пробну поїздку, щоб оцінити всі його сильні сторони безпосередньо під час їзди. Для цього достатньо залишити заявку на сайті автосалону або обговорити це питання під час персональної консультації зі співробітниками Toyota.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Бачимо тенденцію до зменшення хворих». Ситуація у ковідному госпіталі в Боголюбах
Наступна новина В Україні з 6 грудня посилять карантин у «жовтій зоні»
Останні новини
Схожі новини