Чим розважити дитину в погану погоду: п'ять ненудних ідей

Чим розважити дитину в погану погоду: п'ять ненудних ідей

Літо не завжди може потішити теплими сонячними днями. Іноді вони змінюються проливними дощами і грозами. 

А провести цілий день з дитиною вдома не завжди легко, адже їй стає нудно і нецікаво, і дивитися весь день мультики – теж не варіант, пише Сьогодні

Вашій увазі кілька активностей з дитиною від Ліза, які допоможуть безтурботно пережити погану погоду вдома. 

Маленький помічник 

За допомогою гри легко розвинути господарські навички. Пограйте в кухаря! Навіть трирічний малюк впорається з прикрасою салатів зеленню. А з малюком трохи старше можна щось спекти. Ідея: одночасно замісіть однакове тісто у великій посуді і маленькій дитячій. Кожен сам вимішує, ліпить і укладає в духовку свій пиріг ... А за столом буде зрозуміло, чий смачніший! 

Настільна радість 

Гра, яка захопить не тільки дітей, а й дорослих – знаменита UNO. Радимо тобі неодмінно мати вдома колоду з цими картами, адже вони – справжній порятунок для будь-якої компанії. Грати в цю гру можна удвох або навіть вдесятьох, організувавши при цьому захоплюючий турнір. 

В ігровій комплект UNO входять звичайні карти, активні, які несподівано змінюють хід гри, а також унікальні порожні картки, на яких можна писати власні правила. Грати в цю гру можна як 5-річному малюку, так і дорослої компанії, адже правила досить прості і зрозумілі відразу. 

Ми ділили кубики ... 

Навіть якщо при собі немає популярних зараз настільних ігор для всієї сім'ї, ніхто не відміняв веселощі – можна придумати розвагу за допомогою самого звичайного грального кубика (це ще й корисно для навчання рахунку).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Більшість користувачів неправильно заряджають смартфони
Наступна новина Волиняни привезли призові місця з Чемпіонату України з маунтінбайку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини