Чоловік, втершись в довіру, обікрав волинянку

Чоловік, втершись в довіру, обікрав волинянку
фото ілюстративне, джерело: cs631518.vk.me

У Володимирі-Волинському з квартири місцевої мешканки зловмисник викрав мобільний телефон, фотоапарат, а також шляхом шахрайства заволодів ноутбуком потерпілої.

Поліція встановила причетність до скоєння кримінальних правопорушень 28-річного жителя цього ж міста, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Зловмисник, зловживаючи довірою 47-річної волинянки, незаконно заволодів її ноутбуком. Окрім того, він викрав з помешкання жінки мобільний телефон і фотоапарат. Сума завданих збитків становить майже 10 тис. грн. Потерпіла звернулася з відповідною заявою до поліції. Правоохоронці встановили причетність до вказаних правопорушень місцевого 28-річного жителя.

Слідчі Володимир-Волинського відділення поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 та ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує, зокрема, до п’яти років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку студент хотів вистрибнути з 8-го поверху. ФОТО
Наступна новина Молода мати намагалась продати немовля за 140 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини