Молода мати намагалась продати немовля за 140 тисяч гривень

Молода мати намагалась продати немовля за 140 тисяч гривень
фото ілюстративне, джерело: eimg.pravda.com

Молода мати намагалась продати немовля за 140 тисяч гривень

140 тисяч гривень хотіла отримати мешканка Черкаської області за власну дитину.

Про це в себе на сторінці у Facebook написав Арсен Аваков.

«Черкаська область – молода мати, тільки вийшовши з пологового будинку, продає свою новонароджену дитину за 140 000 тисяч гривень ... (Поліція затримує)» – пише він.

Крім того Аваков додає і про інший випадок уже в Запорізькій області. «Мати вчора в Запорізькій області – продає 15 річного (!) хлопчика-інваліда за 50 000 гривень в .. трудове рабство. Щоб .. цитую «купити на виручені гроші землю і зайнятися бізнесом і що б не претендував на її квартиру, коли виросте ..» Єдина дитина… (Поліція затримала), – йдеться в дописі.

Також діти постраждали від вибуху в Києві. «Діти лізуть в припаркований на вулиці старезний остов автомобіля Волга, відкривають бардачок – лунає вибух – кругом кров – четверо дітей 5-11 років – поранені – один не приходить до тями .. Власник Волги найімовірніше відреагував установкою вибухівки-пастки на попередню крадіжку інструмента з машини. (За фактом вибуху – втік. Зараз затриманий поліцією в Рівненській області), – розповідає міністр.

«Ці злочини вчинені не закоренілі злочинці, а «звичайні люди» ... І такі ж «звичайні» з деформованою мораллю громадяни готові були купувати дітей .. Ввійшла в буденність жорстокість і корислива байдужість до своїх і чужих дітей, при потуранні всіх нас», – пише Аваков.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чоловік, втершись в довіру, обікрав волинянку
Наступна новина «Розлазиться на очах»: у центрі Луцька руйнується будинок. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини