Чоловікам, які везли дівчину, аби продати в бордель, загрожує 12 років

Чоловікам, які везли дівчину, аби продати в бордель, загрожує 12 років

Обом мешканцям Хмельниччини доведеться відповідати за те, що хотіли віддати у «трудову експлуатацію» 21-річну жительку Славутського району. Планували вивезти її через пункт пропуску «Ягодин» до Польщі.

Як пише видання "Всім", одного з фігурантів справи затримали ще в серпні, коли той якраз «допомагав» потерпілій перетнути кордон. Його зловили просто на українсько-польському пропускному пункті «Ягодин». Спільником виявився чоловік з Нетішина. Його також затримали.

Потерпілій повідомили про борг, який їй необхідно віддати одному з чоловіків. Як виявилося, він сам і вигадав цю історію, щоб підчепити «на гачок» молоду дівчину.

Для того, щоб вона змогла повернути всі гроші, вирішив віддати її в «трудову експлуатацію» до сусідньої держави. Правопорушник розраховував, що шляхом примусової праці дівчина зароблятиме гроші і таким чином віддаватиме йому борг.

Потерпілу вдалося повернути додому, перш ніж вона перетнула кордон.

За період досудового розслідування чоловіки були під вартою. Наразі до суду вже подали матеріали щодо кримінального провадження за частиною 2 статті 149.

Їх можуть посадити на 12 років за вчинений злочин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Популярний журнал склав список найбільш важливих відкриттів 2017 року
Наступна новина Чоловік, якого розшукували в Луцьку, помер в лікарні. ФОТО
Останні новини
Схожі новини