Чому парфуми – чудовий подарунок

Чому парфуми – чудовий подарунок
Фото ілюстративне

Вигадати подарунок для своєї другої половинки досить складно. Близьку людину завжди хочеться здивувати, порадувати і найголовніше - догодити. Тому найкращим подарунком буде чудовий аромат парфумів «Імператриця». Ви не чули про такі духи? Не біда! На сайті https://parfumcity.com.ua/ua/products/dolce--gabbana-3-limperatrice-100ml можна ознайомитись із ними ближче.

Чому варто вибирати у подарунок духи «Імператриця»

Парфумерія завжди вважалася чудовим подарунком для жінок. Даруючи духи, ви демонструєте людині свою небайдужість. Адже саме запах відчуватиметься весь день і нагадуватимуть про вас.

Міфи парфумерії

Вибираючи парфуми, часто згадуються різні міфи, які можуть відштовхнути від думки про такий подарунок. Але ми розвіємо їх:

  • "Не можна розтирати парфуми". Адже порушиться формула. Але розтирання лише посилює швидкість розкриття аромату.
  • "Оригінали - дорогі". Створювати парфуми - сам собою дорогий процес. Зміна технології призведе до великої витрати часу та коштів.
  • "Наносити парфум лише на суху шкіру". Мокра шкіра не заважає розкриттю аромату. Багато парфумів навпаки рекомендується наносити на вологу шкіру.
  • "Гарні парфуми - стійкі парфуми". Духи, що довго пахнуть чи ні, залежить тільки від технічної характеристики і леткості молекул.

«У тестері та флаконі різна якість. Ви можете тільки сприймати по-різному аромат, адже парфуми в магазині наносяться на блоттер, а після придбання – на шкіру. Деякі компоненти парфуму не розкриваються на блоттері.

Цікаві факти про парфумерію

Ми розвіяли головні міфи про духи, а тепер поділимося цікавими фактами, які ви навряд чи знали:

  • Їстівні парфуми, вигадані в Австралії. Вони мають ароматичну капсулу. Після того, як ви проковтнете капсулу, через час, разом з потом, виділятимуться аромо-речовини.
  • Дорогий компонент у парфумерії – рожеве масло. Для отримання 1 кг олії потрібно переробити майже тонну пелюсток. Вартість інгредієнта понад 5000 дол.
  • Першим виробником парфумів була жінка Таппуті. Вона дистилювала квіти, олії та інші ароматичні речовини.
  • Вперше виробляти сучасні парфуми почали у 1370 році угорцями для їхньої королеви Єлизавети.

На правах реклами*


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам нагадують – з 1 по 5 лютого потрібно передати показання газового лічильника
Наступна новина Поліція шукає лучанку, яка пішла з дому і не повернулася
Останні новини
Схожі новини