Чому в платіжках волинян за листопад може не бути субсидії

Чому в платіжках волинян за листопад може не бути субсидії
Джерело фото: 5 канал

Якщо за листопад у платіжці не буде субсидії, потрібно сплатити обов’язковий платіж за воду, світло та газ, який той було розраховано у вересні цього року.

Про це інформують на сайті Мінсоцполітики

За їх даними, у тиждень управління соцзахисту опрацьовує понад 100 тисяч заяв, через це можливі затримки. Вони виникають через те, що місцеві органи несвоєчасно передають дані.

Тому, якщо в листопаді платіжка за газ чи тепло надійде без відображення субсидії, допомога від держави все ж буде нарахована і її розмір можна буде побачити у реєстрі субсидіантів - на сайті subsidii.ioc.gov.ua.

Сім’ям, для отримання урядової знижки на сплату комунальних послуг, достатньо подати лише заяву та декларацію про доходи, в якій потрібно вказувати тільки види доходів, інформація про які відсутня в пенсійній та податковій базі даних. Сам розмір виплат соціальні служби беруть з баз даних - як власної, якщо це стосується соціальних виплат, так і фіскальної служби, Пенсійного фонду, вузів, училищ тощо. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Золото, гроші, зброя: на Ковельщині - серія квартирних крадіжок
Наступна новина Селяни засипали сміттям ліс на Волині. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини