Чому в Рожищі не вмикають вуличне освітлення

Чому в Рожищі не вмикають вуличне освітлення

У місті Рожище, що на Волині, досі не вмикають вуличне освітлення.

Як розповів  виданню ВСН  міський голова міста Рожище В'ячеслав Поліщук, таке рішення ухвалили на підставі наказу Волинської обласної військової адміністрації щодо світломаскування в темну пору доби. Також це дає можливість економити кошти.

«Ми зверталися до районної військової адміністрації, безпосередньо і до нашої Луцької районної адміністрації, щоб надали або роз‘яснення, або дозвіл на включення вуличного світла. Станом на сьогодні, відповіді ми не отримали», – каже міський голова.

«Також наразі погодні умови дають можливість економити кошти, оскільки попереду, гіпотетично може бути підняття цін на вуличне освітлення», – додає В'ячеслав Поліщук.

Як інформує голова, коли у мешканців дійсно буде потреба вуличного освітлення, а саме в період, коли учні та студенти навчаються, люди працюють і буде темна пора, тоді потрібно буде забезпечити вуличне освітлення.

Сьогодні світловий день – найдовший в році, він і дає можливість забезпечити економію вуличного освітлення і люди за світлої пори добираються додому з робити та навчання, а далі починається комендантська година. 

«На сьогодні, звернень, окрім на інтернет ресурсах з проханням увімкнути світло не було і я вважаю, що на сьогодні потреби громадян можна забезпечити без вуличного освітлення», – каже Поліщук. 

До того ж, у міській раді виконують вимогу військової адміністрації, оскільки з 00:00 до 05:00 комендантська година.

«Коли будуть інші погодні умови, ми повторно будемо звертатися до військової адміністрації, тому що дійсно вже світловий день буде йти на зменшення і почнеться навчальний процес та інші процеси», – коментує міський голова. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП на Маневиччині: постраждали водій та пасажирка мотоцикла
Наступна новина На війні загинув Герой з Володимира Віктор Авраменко
Останні новини
Схожі новини