Чотири причини, чому варто купувати смартфони Xiaomi

Чотири причини, чому варто купувати смартфони Xiaomi

Сьогодні Xiaomi —  один з найпопулярніших та найбільш купованих брендів смартфонів у світі. У портфелі моделей компанії представлена велика кількість смартфонів різної цінової категорії. Чому весь світ так полюбляє цей гаджет, розповість наша стаття.

Дуже приємне співвідношення ціна/якість

Упродовж восьми років компанія дає змогу купити Xiaomi за привабливою ціною, при цьому зберігаючи високу якість та великий набір технологій. Це можливо завдяки стратегії продажів компанії — отримання прибутку завдяки не окремому телефону, а загальному обсягу. Практично кожен телефон Xiaomi є найкращою пропозицією на свою вартість, незалежно від цінової категорії.

Модельний ряд

Таким різномаїттям модифікацій, конфігурацій та кольорів, що мають смартфони Xiaomi не в змозі похвалитись ні одна популярна компанія на українському ринку. Ці девайси здатні догодити великій кількості потенційних клієнтів. Компанія весь час випускає нові моделі, а також не забуває оновлювати старі.

Якість

Виробник не економить на якості запчастин для апарату. В 2019 році бюджетний смартфон Xiaomi Redmi Note 7 отримав схвальні відгуки покупців за вбудовану камеру з роздільною здатністю 48 мегапікселів. Також, вперше до бюджетної серії було встановлено процесор Qualcomm Snapdragon 660.

Регулярне оновлення системи

Китайський виробник постійно випускає оновлення для своєї прошивки MIUI. Компанія намагається зробити так, щоб оновлення отримували не тільки власники новинок, але й ті люди, які купили телефони давно. Наприклад, нещодавно вийшла нова версія фірмового ПО, що доступна навіть пристроям 2012 року. Компанія збирає дані про помилки, з якими стикаються власники смартфонів, створюючи оновлення для усунення несправностей. 

Це вагома перевага перед більшістю конкурентів, оскільки смартфони інших компаній оновлюються набагато рідше. 

Смартфони Xiaomi спроможні здивувати навіть найвибагливішого покупця. Обирайте свій девайс та насолоджуйтесь його перевагами!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Будеш проєктним менеджером!». Ми побували на уроці в луцькій приватній школі ThinkGlobal
Наступна новина Карух родом із Полісся. Волинянка поділилася рецептом популярного делікатесу
Останні новини
Схожі новини