Чотирьох учасників стрілянини на Набережній залишать під вартою, - прокуратура

Чотирьох учасників стрілянини на Набережній залишать під вартою, - прокуратура

Четверо учасників стрілянини на вулиці Набережній у Луцьку залишаться під вартою.

Про це повідомила прес-служба Волинської обласної прокуратури.

Волинський апеляційний суд відхилив апеляції трьох затриманих й залишив у силі ухвали Луцького міськрайонного суду про обрання учасникам стрілянини запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без права внесення застави.

Наразі під вартою перебуває четверо учасників інциденту: 38-річний та 37-річний мешканці Києва, 24-річний мешканець Київської області та 34-річний мешканець Сумщини.

Усім їм повідомлено про підозру у вчиненні хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, замаху на умисне вбивство двох або більше осіб та хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї та предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень (кримінальні правопорушення, передбачені п.12 ч.2 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п.п. 1, 12 ст. 115, ч. 4 ст. 296 КК України). Вживаються заходи задля затримання усіх причетних до вчинення цих  злочинів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У яких районах Волині найбільше ухиляються від призову
Наступна новина «Страх і паніка – не на руку державі», – Олександр Серватович про «косіння» від призову
Останні новини
Схожі новини