Де і коли на Волині відбудеться пробне ЗНО

Де і коли на Волині відбудеться пробне ЗНО
Фото - ВАР

Пробне ЗНО коштуватиме для абітурієнтів на Волині 138 гривень. 

Реєстрація на пробне ЗНО триває до 31 січня, розповіли під час прес-конференції у Волинському інституті післядипломної педігогічної освіти, – пише ІА Волинські Новини.

Зокрема, 13 березня пробне ЗНО відбудеться у Луцьку, Володимирі-Волинському, Ковелі, Нововолинську,Горохові, Іваничах, Камені-Каширському, Ківерцях, Локачах, Любешеві, Любомлі, Маневичах, Ратному, Рожищах, Старій Вижівці, Турійську та Світязі. Цього дня здаватимуть українську мову та літературу.

Щодо інших предметів, то тестування відбудеться 23 березня та пройде у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Камені-Каширському, Маневичах.

«Реєстрація триватиме онлайн через сайт Львівського РЦОЯО. Вже є шість тисяч учасників та подано понад 10 тисяч заявок тестувань. Фактом реєстрації є оплата послуги, після цього потрібно чекати, поки на інформаційній сторінці з’явиться статус оплачено», – розповідає директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На меморіалі у Луцьку планують демонтувати «комуністичний» обеліск
Наступна новина На Волині хочуть збудувати норкову ферму
Останні новини
Схожі новини