Де на Волині найкращий цемент?

Де на Волині найкращий цемент?

Якщо ви взялися за будівництво, то маєте знати, що від якісного цементу залежить подальша експлуатаційна можливість будівлі. 

Яким має бути справжній найкращий цемент розповіли ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна».

«Завдяки своєму особливому мінералогічному складу цементи «Dyckerhoff» мають найвищі показники набору міцності. Висока міцність вже на 2 та 28 добу досягається завдяки унікальному мінеральному складу цементу.

Досягнення високої міцності у ранні строки зумовлено унікальною сировиною, незалежно від тонини помелу. Аліт 3СаOSiО2 забезпечуює високі показники набору міцності в ранні строки, а його вміст у цементі завжди залишається стабільним в межах 2%.

Завдяки стабільному контролю вмісту трьохкальцієвого алюмінату 3СаOАl2O3, наші цементи завжди відповідають регульованим строкам тужавлення, а чіткий контроль кількості 3СаOАl2O3 в межах 1% дозволяє уникнути небажаного швидкого тужавлення цементу», – йдеться у дописі на офіційній сторінці «Dyckerhoff» у Facebook.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ЛНТУ навчатимуть бізнесу школярів з Волині та Рівненщини
Наступна новина Як на Волині виховують кікбоксерів-чемпіонів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини