Де шукати техніку для будівельних робіт та вантажних перевезень

Де шукати техніку для будівельних робіт та вантажних перевезень

Компанія «Спец Тех» працює на Волині більше 10 років. Нині послуги вона надає й на території інших областей.

Підприємство має у своєму розпорядженні екскаватори, бульдозери, а також вантажні автомобілі: DAF, Volvo, Renault, MAN, ЗІЛ, які дозволяють перевозити вантажі масою від 5 до 42 тонн. Цивізізований світ давно живе за правилом: в разі проблем звертайся до професіоналів. У випадку потреби розчистити територію, вивезти сніг чи перевезти вантажі це – волинське підприємство «Спец Тех».

ПОСЛУГИ ДЛЯ БУДІВЕЛЬНИКІВ ТА ФЕРМЕРІВ

Найчастіше послугами компанії користуються будівельники. Адже «Спец Тех» пропонує техніку, яка дозволяє перевозити платформи, лафети, будівельні вагончики, навіть будівельні крани. Також є платформа з маніпулятором, яку використовують для транспортування та навантаження цегли, блоків, бруківки, піддонів.

«Ця техніка згодиться не лише будівельним компаніям, а й людям, які будують власний будинок. Адже будь-які роботи розпочинаються з копання котловану. Також ми допомагаємо у копанні ставків, басейнів, розчищенні територій», - розповідає директор «Спец Тех» Іван Дорошенко.

Окрім будівельників, така техніка може стати у пригоді дорожникам та аграріям.

БОРОТЬБА ІЗ СНІГОВИМИ ЗАМЕТАМИ

Взимку техніку компанії залучають до боротьби зі сніговими заметами. Особливо в сільській місцевості, де комунальні служби часто не мають власної або ж її не вистачає.

Підприємство має декілька універсальних машин, які в тому числі можуть прибрати сніг з доріг та вулиць. Крім цього, за потреби сніг можуть також вивезти з прибраної території.

ПРОДАЖ СИПУЧИХ МАТЕРІАЛІВ

Підприємство продає щебінь та пісок різних фракцій, цемент, відсів. Пісок та щебінь постачають з кар’єрів Волинської, Рівненської та Житомирської областей. Цемент продають у фасуванні по 25 і 50 кілограмів. «Спец Тех» може виконати доставку цих матеріалів замовнику.

Орендувати необхідну техніку та придбати щебінь, пісок, цемент можна за адресою:

с. Милуші, вул. Тарасова, 17

Тел. (096)667-36-40, (095) 123-12-21


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі під Луцьком сьогодні відключать світло
Наступна новина У Луцьку горів меблевий цех
Останні новини
Схожі новини