Де влітку відпочиватимуть депутати Луцькради

Де влітку відпочиватимуть депутати Луцькради
Сесійна зала Луцької міської ради

Ось і настало довгоочікуване літо, а отже прийшов час для відпочинку. Звісно, не всі матимуть змогу з’їздити за кордон, на море чи в гори, але з Вами наша постійна рубрика «Перший на природі», де Ви зможете знайти цікавинки у селах Волинської області.

«Перший» вирішив дізнатися у депутатів Луцької міської ради, чи планують вони поїхати кудись відпочити цього літа. Відповіді були різноманітні, тому якщо Вам цікаво, гайда з нами.

Богдан Богонос

Цього літа відпочити не вийде, бо планую деякі ремонтні роботи вдома, тому максимально використовуватиму відпустку для цього. Можливо, якщо вийде, то піднімусь на Говерлу. У п’ятницю поїду туди, в суботу підніматимусь, а в неділю повертатимусь назад.

Микола Федік

Ще стовідсотково нічого не планував, хоча вже більше 5-ти років у відпустці не був. Лише на один-два дні вдавалося виїхати на Світязь. А цього року таких думок ще не було, оскільки зараз ходить багато чуток щодо дострокових виборів до Верховної Ради. Тому до того часу, поки остаточно не буду впевнений будуть вони чи ні, то відпустки не плануватиму.

Олександр Козлюк

Більш за все, поїдемо з сім’єю на Світязь та до тещі. А так планів на це літо, на жаль, немає.

Микола Романюк

Плани, звичайно, є. Син кличе до себе у Францію, але, чесне, ще навіть не розглядав цей варіант. Дуже хочеться хоча б на декілька днів у червні поїхати на Світязь та трішки від всього відпочити. Далі будемо щось планувати, але зараз не готовий сказати, куди закине доля. Але точно не в Єгипет, бо там дуже жарко, якщо туди і їхати, то десь осінню. Зараз це наші озера, бо ще й тут є багато роботи.

Петро Бойко

Цього року в мене відпустка не планується, як і минули три роки. Розумієте, у мене така сфера діяльності, що немає вихідних, інколи доводиться працювати навіть ввечері і вночі. Можливо, на день чи два кудись і виїдемо, але про якісь моря навіть мови нема.

Олександр Волинець

Відпочиватиму в себе на фермі у селі Уляники Рожищенського району. Вили в руки і все. Це дуже корисно – зміна занять, робота на землі. Мені вже 65 рік іде, відчуваю себе на всі 100%. Тому всім рекомендую, будете здорові, а море вам не поможе.

Майя Шостак

Зазвичай їжджу на Світязь, бо це близько, зручно та можна виїхати будь-яких вихідних. Раніше із сім’єю відпочивали в Криму (Гурзуф, Ялта, Судак, Феодосія, - від авт.) , а після анексії почали їздити за кордон. Буваємо не часто, але все ж. Наразі ще нічого не планували.

Євген Ткачук

Три роки вже ніде не відпочивав, але зараз постараюсь вивезти свою сім’ю на море. Ну і, звісно, на Світязь. Тільки що моя дружина з дитиною повернулися з Карпат, можливо, поїдемо і сюди. На жаль, у Крим зась, поки ця ситуація не зміниться, ми точно туди не поїдемо. Зараз є ще багато проектів в Луцьку, які я хочу зробити. А головною причиною, чому не їздив на відпочинок раніше, це те, що була маленька дитина, але зараз ми вже спробуємо відпочити.

Павло Данильчук

Як такої відпустки не матиму, але, можливо, на кілька днів вдасться гайнути в Карпати чи на Світязь, але глобальних планів немає. Як і всі останні роки, якщо і відбуваються якісь поїздки відпочинкового характеру, то вони спонтанні. Ще з Майдану я перестав планувати їх наперед.

Микола Яручик

Цього літа я повертаю кредити, тому, певно, відпочивати не поїду, але точно знатиму в серпні-вересні. Минулого року ж відпочинку приділив багато часу, був у декількох країнах, відповідно зміг відпочити й на морях.

Ігор Поліщук

Це літо, як і минуле, планую провести працюючи. Зараз не час відпочивати, адже літо – це період реалізації багатьох проектів міста: ремонти доріг, дворів, облаштування скверів, роботи по парку, роботи в медичній та освітній галузі, також це сприятливий час для зустрічей з лучанами. Тому максимум, на що я розраховую цього літа --відпочинок у вихідні на озерах неподалік Луцька.

Борис Смаль

Ще не планував, адже зараз багато роботи. Сподіваюся на недовгу відпустку, яку проведу з сім'єю. Місця для відпочинку та його програму, як правило, планує дочка. Буду радий, якщо вдасться виконати побільше пунктів цієї «програми».

Богдан Вавринюк

Відпочинок навряд чи вдасться, хіба, можливо, у Бакоту на кілька днів буде можливість поїхати. Кажуть,там дуже гарно.

Григорій Пустовіт

Ще не знаю, чи зможу влітку взяти відпустку, адже маю багато роботи. Останній раз був на відпочинку 2 роки назад, тоді ми їздили з дітьми й онучкою в Одесу.

Текст – Іванна Соломачук (Перший)

Фото – Роман Домбровський (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили подробиці ДТП на Волині, у якій постраждали 6 людей
Наступна новина Конфлікт у луцькій школі: дітей хочуть «переселити» у напівзруйновані приміщення. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини