Де у Луцьк випити крафтового пива та відсвяткувати день народження

Де у Луцьк випити крафтового пива та відсвяткувати день народження

У Луцьку за оригінальними рецептами варять пиво у броварні «Карабас Барабас», проте для любителівкамернішої атмосфери посмакувати цей напій можна у ресторанчику на проспекті Волі, 48. 

Броварня «Карабас Барабас» - унікальний заклад для нашоїобласті, адже це чи не найбільший ресторан такого типу, більше того, саме тут й варять пиво, яке подаютьвідвідувачам. Однак дехто не дуже полюбляє гамір, коли навколо багато людей. Тож на проспекті Волі, 48 функціонує маленький ресторанчик, який чудово підійдедля святкування родинних банкетів, чи особистих свят. 

Зал розрахований на півсотні гостей, які зручно можутьвідпочити, смакуючи улюбленими стравами. В меню – найкращі позиції, випробувані часом та оцінені постійнимивідвідувачами. До речі, в закладі постійно з’являютьсяновинки, а тому,зовсім скоро можна буде поласуватисмачною піцою. 

До слова, тут можна не лише відсвяткувати важливу подію, а й пообідати, адже в «Карабасі Барабасі» є вигіднікомплексні обіди. Увечері ж, саме час випити крафтовогопива з друзями у затишній атмосфері. 

Заклад розташований на центральній вулиці міста, тож тудизручно доїхати, як громадським транспортам, так і на таксі.

У закладі запровадили вигідні спеціальні пропозиції. До речі, для тих, хто вирішить святкувати тут день народження діє 10% знижки на меню (у день свята).

Цікаво: що приготувати на день народження дитині?

Ресторанчик «Карабас Барабас» та ідеально підійде для проведення сімейного свята, або ж просто для чудовоговечора у дружній компанії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі – новий прокурор
Наступна новина У Луцьку хочуть відкрити комунальний маркет
Останні новини
Схожі новини