Де у Луцьку швидко та смачно пообідати

Де у Луцьку швидко та смачно пообідати

У Луцьку працює три заклади «Карабас Барабас». У ресторані подають смачні бізнес-ланчі усього за 49,99 гривень.

Обідня пора – це єдиний час на відпочинок під час робочого дня. Аби працювати продуктивно науковці радять час від часу змінювати обстановку. Тож на обід варто виходити за межі офісу.

Звісно, зазвичай у цю пору хочеться встигнути зробити ще щось, окрім того, аби поїсти. Саме тому важливо, щоб ваш обід принесли швидко, однак від цього не постраждала якість страв.

Так, у будні «Карабасі Барабасі» з 12 до 15 години можна посмакувати бізнес-ланчами. Відтепер смачно пообідати можуть лучани, які працюють на 33ому кварталі, адже на Молоді,14а працює нова ресторація. Також бізнес-ланчі подають у броварні на Винниченка,4 та на Волі,48.

Більше того, щокілька місяців пропозиція на бізнес-ланчі змінюється, а зараз узагалі діє новий формат. Кожен гість має змогу сам обрати першу страву.

Наразі в «Карабасі Барабасі» пропонують три ланчі. Так, до обіду від Буратіно на гарнір домашні голубці з соусом, від Дуремара – молода картопля з бочком та салат з молодої капусти, а від Мальвіни – млинці з м’ясом. Перша страва – червоний, чи зелений борщ, або ж бульйон, хліб та узвар. Вартість лишилася незмінною у всіх закладах мережі– 49,99гривень.

Тож лучан запрошують спробувати смачні страви у «Карабасі Барабасі». До слова, якщо ж вам не вдається піти з офісу, то ви можете замовити доставку бізнес-ланчів за номером телефону: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Закрили басейн у луцькій «Ротонді»
Наступна новина Луцькі депутати не дозволили будувати офісний центр у Старому місті
Останні новини
Схожі новини