Де у Луцьку відгуляти корпоратив

Де у Луцьку відгуляти корпоратив

Кінець грудня – початок новорічно-різдвяних свят, а тому усі шукають, де краще відзначити корпоративи. Аби свято вдалося, важливо правильно підібрати заклад, щоб усі були задоволені.

Вважається, що спілкування з колегами за межами офісу – дуже важливе для побудови сильної команди та хорошого клімату в колективі. Зрозуміло, що корпопративи – це вже традиція, а святкування нового року чекають усі, та починають готуватися заздалегідь.

Звісно, важливо вибрати місце, аби свято запам’яталося усім. Так, якщо колектив великий, то хотілося, аби всі помістилися за одним столом, щоб не розривати компанію. Таких закладів у Луцьку не багато, але вони є. Для прикладу – броварня «КарабасБарабас».

Звісно, варто подумати й про кухню, адже хочеться святкових смачних страв. Так, родзинкою закладу є мангал, який працює у залі. Тут для вас можуть посмажити реберця, шашлик, стейки та навіть запекти смачну рибу.

Також «КарабасБарабас» славиться пивом власного виробництва, яке готують теж на очах у гостей. До слова, з 24 грудня можна буде скуштувати особливий, святковий напій – MandarinAle. Окрім того, в броварні готують смачні наливки – хріновуху, журавлину та медовуху.

Звичайно, аби корпоратив запам’ятався на довго, варто подбати про світилини, тож «КарабасБарабас» запрошує професійного фотографа на усі корпоративи.

Цікавою має бути й програма, адже хочеться не лише смачно повечеряти за цікавими розмовами з колегами, а й розважитися. У броварні гостей розважатиме прекрасна пара – Санта-Карабас та Мальвіна! Лана ж підготувала запальні забави та цікаві вітання. А от кіт Базиліо з своєю супутницею, лисицею Алісою долучаться до святкування.Звичайно, який корпоратив без Дзірдзьо? Тож супергість теж завітає на новорічне свято. У програмі спекотна руханка від найкращий діджеїв та виступ гурту «Гулянка».Для найсміливіших – можна влаштувати танці на барній стійці.

Корпоративи у «Карабасі Барабасі» святкуватимуть з 21 по 29 грудня.

Столики можна забронювати за телефоном: 066 600 400 2.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двоє сиріт з Волині на Миколая отримали квартиру. ФОТО
Наступна новина У Нововолинську подорожчав проїзд у маршрутках
Останні новини
Схожі новини