Де у Рівному замовити суші сет із безкоштовною доставкою

Де у Рівному замовити суші сет із безкоштовною доставкою
Фото ілюстративне

Зараз замовити суші сет в місті Рівне можна в багатьох закладах. Якщо обрати ресторан, в якому є доставка, навіть не доведеться витрачати час на дорогу.

Але перш ніж зробити замовлення, варто ознайомитися з перевіреними ресторанами, які гарантують високу якість страв та пропонують безкоштовні послуги кур’єра.

Суші Мастер

Якщо ви бажаєте замовити суші або роли додому або на роботу, обов’язково варто розглянути мережу Суші Мастер. Це досить відома мережа онлайн-ресторанів, яка користується популярністю в багатьох містах.

Одна з головних причин, через яку обирають саме цю мережу, полягає в доступних цінах та різноманітному меню. Періодично асортимент оновлюється, тому можна експериментувати, обираючи різні страви.

До головних переваг закладу Суші Мастер варто віднести:

  • можливість скористатись акціями та спеціальними вигідними пропозиціями;
  • суворе дотримання санітарних норм;
  • наявність безкоштовної доставки.

В найбільшому асортименті тут представлені суші та роли. Можна обрати класичний варіант, вегетаріанський, запечений або дієтичний. Також є досить великий вибір сетів.

Якщо є сумніви щодо того, на якому зупинитись, варто обрати «Філадельфію» або «5 Хітів». Це універсальні варіанти, які подобаються багатьом. До того ж, вони часто доступні за зниженою ціною.

Працівники завжди починають приготування лише після підтвердження замовлення, тому ви можете бути впевненими в свіжості та якості страв. Перед передачею кур’єру їх ретельно пакують та доставляють лише в термосумках, завдяки чому вони зберігають чудовий смак та правильну температуру.

Ще одна особливість мережі Суші Мастер в тому, що тут періодично влаштовують різноманітні вікторини. Учасник повинен дати відповідь на питання або правильно пройти тестування. За це можна отримати знижку на чек або страву безкоштовно.

Мацурі

Цей заклад також досить відомий в місті Рівне. Окрім японських страв тут можна замовити китайські та паназіатські. Завдяки такому великому меню тут можна зробити замовлення навіть для великої компанії з різними вподобаннями.

Якщо виникли складнощі з вибором страв, варто звернутися до одного з консультантів ресторану. Також тут періодично проводять щасливі години. Якщо ви хочете зробити замовлення та заощадити, необхідно скористатись такою пропозицією.

Katana

Ресторан Katana вирізняється великим різноманіттям страв. Хоча в найбільшому асортименті тут представлена саме японська кухня, можна також замовити китайські, італійські та грузинські страви.

Серед них можна обрати як бюджетні, так і більш дорогі позиції. Все залежить лише від того, що вам більше подобається, та на яку суму ви
розраховуєте зробити замовлення.

За бажання можна поїсти в закладі або ж скористатися доставкою. Зазвичай кур’єру потрібно не менше години, щоб доставити страви, тому краще робити замовлення заздалегідь.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні від роботи відсторонили понад 3,4 тисячі невакцинованих вчителів
Наступна новина На Волині у національному парку виявили рідкісну рослину
Останні новини
Схожі новини