Де в Києві продають якісні свіжоморожені овочі та чи приносять вони користь організму

Де в Києві продають якісні свіжоморожені овочі та чи приносять вони користь організму

Заморожені овочі — популярна сьогодні продукція, яка дозволяє в будь-яку пору року швидко приготувати та скуштувати корисні варені, печені чи тушковані страви. За ціною взимку вони істотно відрізняються від свіжих товарів, коштують дешевше. Це пояснює великий попит. 

Перед продажем овочі проходять через такі види обробки:

  • миття;
  • сушка;
  • нарізання;
  • шокове заморожування (обдув повітрям з температурою −35 °C у спеціальній камері протягом 20-30 хвилин).

Заморожені продукти, зокрема овочі, можна купити в мережі «АТБ», за бажанням — замовити в інтернет-магазині. У якості товарів не варто сумніватися – шокова заморозка попереджає кристалізацію та формування льоду, перешкоджає руйнуванню структури волокон. Так зберігаються свіжість та природний смак. 

Важливо: овочі зрізають у сезон — при максимальному ступеню дозрівання. Це ще один привід віддати перевагу замороженій, а не імпортній продукції.

«Свіжі» овочі, які взимку продають у супермаркетах, часто зрізають задовго до «готовності», зазвичай вони дозрівають у процесі транспортування. До того ж їх обробляють хімічними речовинами, щоб запобігти утворенню цвілі й розмноженню мікробів. Ці токсини можуть потрапляти в їжу людини.

Переваги заморожених овочів 

Така продукція довго зберігається, не вимагає попереднього оброблення та підходить для приготування страв різними методами. Її можна запікати, варити, розігрівати в мікрохвильовці тощо.

Єдиний важливий момент: заготівлю краще розморожувати лише один раз. Повторна заморозка стане причиною руйнування текстури, перетворення її на лід, що особливо критично для фруктів і ягід.

Цікаво: процес шокового заморожування дозволяє зберегти більшість вітамінів і мінералів. Крім цього, зелені овочі (насамперед броколі та стручкову квасолю) зазвичай додатково обробляють аскорбіновою кислотою для збереження кольору.

Головне — правильно використати заготівлю, не переварити. Корисні речовини найчастіше губляться під час термічної обробки.

Там, де великий вибір та багато вигідних пропозицій

Сьогодні один з найбільш варіативних асортиментів заморожених овочів, фруктів та ягід представлений у мережі «АТБ». Є багато смачних міксів і заготівель для приготування різноманітних страв: соте, рагу, яєчні та ін. 


Купити їх можна в будь-якому магазині або замовити онлайн.

З 9:00 до 23:00 працює служба доставки продуктів у Києві.

«АТБ» пропонує такі заморожені товари:

  • зелений горошок;
  • броколі;
  • квасоля стручкова;
  • шпинат;
  • суміші овочеві («Юніор», «Весняна», «Італійська», «Мексиканська» та інші).

Зазначимо, що в «АТБ-Маркет» встановлена доступні ціни на ринку, це дозволяє реалізовувати власну продукцію торгових марок «Своя Лінія» та «Розумний Вибір».

Купуйте якісне і смачне з користю для організму, а також для сімейного бюджету.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Учні 4-х та 9-х класів не будуть проходити ДПА цього року
Наступна новина Різко зросла кількість заражень - добова статистика Covid-19
Останні новини
Схожі новини