Де в СНУ відкриють медичний факультет? Хто стане його деканом?

Де в СНУ відкриють медичний факультет? Хто стане його деканом?
Фото ілюстративне

Медичний факультет, який із вересня 2020 року має запрацювати у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки, буде розташовуватися на третьому поверсі лабораторного корпусу.

Про це повідомив ректор вишу Анатолій Цьось в інтерв’ю виданню Район.Луцьк.

За його словами, після детального плану з реорганізації приміщень почнуть реконструкцію.

«На всіх кафедрах будуть сучасні лабораторії та аудиторії. Це вже чітко визначені приміщення, квадратура, розрахунки на одну людину. Маємо закупити книги, комп'ютерне програмне забезпечення для анатомії, фізіології, прилади, манекени і так далі. Студенти медфакультету отримуватимуть кваліфіковану та якісну підготовку», – запевнив ректор.

Прізвище майбутнього декана, вважає він, зараз ще рано називати.

«Сам факультет має почати працювати приблизно у другій половині серпня, після першого набору. Тобто йде зарахування на перший курс, тоді буде створений медичний факультет із кафедрами. Претендента на посаду декана маємо затвердити десь у кінці серпня», – зазначив цьось.

Він каже, що сподівається, що деканом буде місцева людина, яка має досвід роботи, певний рівень професійної майстерності і хоче працювати.

«В нас є дуже багато таких людей, я б сказав, практично всі. Тому, думаю, призначення декана медичного факультету не буде проблемним», – додав ректор.

Нагадаємо, проректор із науково-педагогічної роботи та інновацій СНУ імені Лесі Українки Вадим Ульянов запевнив, що у вишу є відповідна база та кваліфіковані кадри для створення медичного факультету. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Донбасі загострилася ситуація. Повідомляють про важкі бої і втрати
Наступна новина Загострення на сході. Бій закінчився, один український воїн загинув
Останні новини
Схожі новини