«Дедушка позапрошлого столетия», – «слуга народу» про одного з найвідоміших соціологів

«Дедушка позапрошлого столетия», – «слуга народу» про одного з найвідоміших соціологів
Євген Головаха

Народна депутатка від партії «Слуга народу» Ліза Богуцька назвала заступника директора Інституту соціології НАН України, доктора філософських наук, професора Євгена Головаху «дедушкой позапрошлого столетия». 

Так вона відреагувала у фейсбуці на суперечку між міністром Кабміну Дмитром Дубілетом та Євгеном Головахою під час ефіру ток-шоу «Свобода слова з Савіком Шустером».

Професор стверджував, що в країні необхідно провести традиційний перепис, який, можливо, дасть точніший результат.

«Очевидний варіант, який стояв перед нами, це зробити традиційний перепис населення. Ми його зробили в тестовому режимі», – вказав на проблему Дубілет.

«Є способи скорочення витрат. Але вас будуть згадувати, як колись Сталіна згадували, що він сховав дані перепису, які йому не сподобалися, а вас будуть згадувати як людей, які не провели перепис. І будуть вивчати ваші мотиви, чому ви цього не зробили», – заявив Головаха. 

Допис Богуцької:

Нагадаємо, депутат від «Слуги народу» Євген Брагар в ефірі програми «Голос Народу» на каналі «112. Україна» порадив пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за комуналку.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Провокації і масові порушення». Муніципали розповіли, що відбувається біля Старого ринку
Наступна новина Епідемпороги перевищені в 11 районах, – медики про ситуацію із грипом та ГРВІ на Волині
Останні новини
Схожі новини