Демонтаж новорічних іграшок у Луцьку обійдеться в 60 тисяч. ВІДЕО

Демонтаж новорічних іграшок у Луцьку обійдеться в 60 тисяч. ВІДЕО

60 тисяч гривень. Саме стільки грошей витратить місто на демонтування новорічних прикрас із Луцьких ялинок. На сайті публічних закупівель видно, що виграло тендер комунальне підприємство «Луцьксвітло», – йдеться у сюжеті 12 каналу

Проектно-кошторисну документацію у відомстві не показують, але керівник каже, що у тендерах узагальнили, насправді гроші підуть не лише на те, аби розібрати центральні ялинки, а на демонтаж майже усієї святкової ілюмінації у місті.

Йдеться про інсталяцію янголів, арок на вулиці Лесі Українки, а також про велику кулю із лампочок на Театральному майдані.

Додає, що демонтовувати прикраси потрібно майже тиждень. Між тим, оренда автовишки на день – тисяча вісімсот гривень, загалом – дванадцять з половиною тисяч, ще 5 на оренду транспорту для перевезення і 18 тисяч – заробітна плата для працівників. І це тоді, коли працюватиме шість людей і тиждень роботи отримають по три тисячі, ще 5 тисяч – електрику.

Однак, в такому разі вийде не шістдесят тисяч, а 40. Це на третину менше, ніж сума з якою виграло тендер підприємство «Луцьксвітло».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 30 січня: ціна долара та євро пішла вниз
Наступна новина Як чистять дороги на Волині взимку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини